Artery HP Cores coils

 9,95

Artery HP Cores coils zijn mesh coils voor de Artery PAL II Pod Kit. Ze hebben een weerstand van 0.6ohm en zijn bedoeld voor DL dampen. Verkocht per 5 stuks.

 

Uitverkocht

Categorieën: , SKU: Artery - 2

Beschrijving

Artery HP Cores coils

De Artery HP Cores coils zijn geschikt voor de Artery PAL II Pod Kit. Ze zijn verpakt per 5 stuks. De weerstand is 0.6ohm. Ze zijn bedoeld voor Direct-Lung (DL) dampen. Het aanbevolen wattage voor deze mesh coils is 15w-23w.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Wilt u meer informatie over dit product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Extra informatie

Weerstand

Coils collectie

Vragen over de Artery HP Cores coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?