Aspire Atlantis Coils

 13,95

De coils voor de Aspire Atlantis en Aspire Triton hebben een weerstand van 1.0ohm. Deze kanthal coils worden verkocht per 5 stuks.

Op voorraad

Categorieën: , SKU: Aspire - 3

Beschrijving

Aspire Atlantis coils

De Aspire Atlantis coils zijn kanthal coils voor de Aspire Atlantis en Aspire Triton clearomizers. Ze hebben een weerstand van 1.0ohm en zijn geschikt voor dampen op wattage. Ze zijn gevuld met organisch katoen. Deze coils worden verkocht per 5 stuks. U kunt e-liquids gebruiken met een VG gehalte tussen 40% en 60%.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Aspire fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. 

Veiligheidswaarschuwing:

Deze coils hebben een weerstand rond de 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde ron 1.0 ohm of lager gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Merk

Weerstand

Coils collectie

Vragen over de Aspire Atlantis Coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?