Aspire Cleito coils

 13,95

Originele coils voor de Aspire Cleito verdamper. De 0.4ohm RVS versie is ook geschikt voor Temperature Control (SS). Deze coils worden verkocht per 5 stuks.

Wissen
Categorieën: , SKU: Aspire - 8

Beschrijving

Aspire Cleito coils

De Aspire Cleito coils passen in de Cleito verdamper. Er zijn drie varianten gemaakt met Kanthal Draad. Deze coils zijn geschikt voor dampen op wattage. Een van de 0.4ohm varianten is gemaakt met Roestvrij Staal (RVS) draad. De 0.4ohm RVS versie is ook geschikt voor Temperature Control (SS). Deze coils coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte tussen 50% en 70%. Ze worden verkocht per 5 stuks.

 

Cleito coils gebruiksaanwijzing

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.
Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.
Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Extra informatie

Merk

Weerstand

, , ,

Coils collectie

Vragen over de Aspire Cleito coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?