Aspire Cleito EXO coils

 17,95

Aspire Cleito EXO coils zijn clapton coils voor de Cleito EXO verdamper. Deze coils hebben een weerstand van 0.16ohm en zijn geschikt voor dampen op hoge wattages.

Op voorraad

Categorieën: , SKU: Aspire - 10

Aspire Cleito EXO coils

De Aspire Cleito EXO coils zijn kanthal Clapton coils voor de Aspire Cleito EXO verdamper. Ze hebben een weerstand van 0.16ohm en zijn geschikt voor dampen op hoge wattages. Ze zijn gevuld met organisch katoen. Deze coils worden verkocht per 5 stuks. U kunt e-liquids gebruiken met een VG gehalte tussen 50% en 70%.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10-15 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 10w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

Hoe vaak dient u de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook een invloed hierop. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Aspire fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. 

Veiligheidswaarschuwing:

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.