Aspire Cleito EXO coils

 17,95

Aspire Cleito EXO coils zijn clapton coils voor de Cleito EXO verdamper. Deze coils hebben een weerstand van 0.16ohm en zijn geschikt voor dampen op hoge wattages.

Uitverkocht

Categorieën: , SKU: Aspire - 10

Beschrijving

Aspire Cleito EXO coils

De Aspire Cleito EXO coils zijn kanthal Clapton coils voor de Aspire Cleito EXO verdamper. Ze hebben een weerstand van 0.16ohm en zijn geschikt voor dampen op hoge wattages. Ze zijn gevuld met organisch katoen. Deze coils worden verkocht per 5 stuks. U kunt e-liquids gebruiken met een VG gehalte tussen 50% en 70%.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Aspire fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. 

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Merk

Weerstand

Coils collectie

Vragen over de Aspire Cleito EXO coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?