Aspire ViviNova BVC coils

 9,95

De Aspire ViviNova BVC coils zijn coils voor de Aspire ViviNova verdamper of de Aspire Spryte starter set. De coils hebben 1.8ohm weerstand. Verkocht per 5 stuks. 

 

Op voorraad

Categorieën: , SKU: Aspire - 32

Aspire ViviNova BVC coils

De Aspire ViviNova BVC coils zijn geschikt voor de Aspire ViviNova clearomizers en de Aspire Spryte Pod kit. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad. U kunt ze dus gebruiken voor dampen op wattage. De weerstand is 1.8ohm. U kunt e-liquids gebruiken met een VG gehalte rond de 50%. Deze coils worden verkocht per 5 stuks. 

Deze coils zijn niet geschikt voor de Aspire Nautilus Mini verdamper, Nautilus AIO starter set of Mulus Pod Kit, want die maken gebruik van de Aspire Nautilus BVC coils.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Aspire fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.