• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Soort Verdamper

Nicotinesterkte

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Soort e-liquid

Hoofdsmaak

Eigenschappen

Draad

Filters

Bent u op zoek naar draad om uw coils te maken? E-cigsmart verkoopt alle soorten draad voor RTA’s (Rebuildable Tank Atomizers) of RDA’s (Rebuildable Dripping Atomizers). Kijk dus rustig naar ons assortiment draad, vergeet niet om wat Katoen en wickmateriaal te bestellen.

Uiteraard kunt u ook contact met onze klantenservice opnemen voor persoonlijk advies.

Meer informatie
30ft (9m) Kanthal
4,95
30ft (9m)
2,95
15ft (4.5m)
4,95
10ft (3m)
4,95
30ft (9m)
3,95
30ft (9m)
3,95
10ft (3m)
7,95
10ft (3m)
7,95

Draad en veiligheid

Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm bouwt, is het belangrijk om daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Ook raden we u sterk aan om de coil te controleren op een gereguleerd apparaat alvorens het gebruik.

Verder is het belangrijk te weten dat Nickel (Ni200) en Titanium (Ti) coils uitsluitend bedoeld zijn voor e-sigaretten met Temperature Control.

Coil draad kiezen

U kunt kiezen uit de volgende soorten draad: Kanthal, NiChrome (Ni80), Titanium (Ti), Nickel (Ni) en Roestvrij Staal (RVS).

Houd er dan wel rekening mee dat Titanium (Ti) en Nickel (Ni) alleen geschikt zijn voor Temperature Control. U kunt dus geen Nickel of Titanium coils in variable wattage mode gebruiken. U kunt RVS draad gebruiken voor temperature control en dampen op wattage.

 

Waarschuwing omtrent het bestellen van coil draad

We verkopen geen coil draad aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?