Eleaf EC-S coils

 9,95

De Eleaf EC-S coils passen in alle Melo verdampers. Deze coils met Roestvrij Staal (RVS) mesh hebben een weerstand van 0.6ohm. Ze worden verkocht per 5 stuks.

Op voorraad

Categorieën: , SKU: Eleaf - 103

Eleaf EC-S coils

De Eleaf EC-S coils zijn de fabriekscoils voor de Melo verdampers, inclusief de Melo 4 Mini. Ze zijn gemaakt met een Roestvrij Staal (RVS) mesh en zijn dus geschikt voor Variable Wattage, maar ook voor Temperature Control SS. De weerstand is 0.6ohm. Ze worden verkocht per 5 stuks. U kunt e-liquids gebruiken met een VG gehalte tussen 50% en 70%.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 10w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

Hoe vaak dient u de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook een invloed hierop. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Eleaf fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Veiligheidswaarschuwing:

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt.