Eleaf EC-S coils

 9,95

De Eleaf EC-S coils passen in alle Melo verdampers. Deze coils met Roestvrij Staal (RVS) mesh hebben een weerstand van 0.6ohm. Ze worden verkocht per 5 stuks.

Op voorraad

Categorieën: , SKU: Eleaf - 103

Beschrijving

Eleaf EC-S coils

De Eleaf EC-S coils zijn de fabriekscoils voor de Melo verdampers, inclusief de Melo 4 Mini. Ze zijn gemaakt met een Roestvrij Staal (RVS) mesh en zijn dus geschikt voor Variable Wattage, maar ook voor Temperature Control SS. De weerstand is 0.6ohm. Ze worden verkocht per 5 stuks. U kunt e-liquids gebruiken met een VG gehalte tussen 50% en 70%.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Eleaf fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Extra informatie

Merk

Weerstand

Coils collectie

E-smoker collectie

Vragen over de Eleaf EC-S coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?