Eleaf GS Air coils

 11,95

Eleaf GS Air coils voor de Eleaf GS air verdamper die geleverd wordt bij de iStick basic en iStick Pico Baby. Verkocht per 5 stuks. Keuze uit 2 weerstanden.

Wissen
Categorieën: , SKU: Eleaf - 8

Eleaf GS Air coils

Eleaf GS Air coils voor de Eleaf GS air verdamper die geleverd wordt bij de iStick basic en iStick Pico Baby. Ze zijn verkrijgbaar met 0.75ohm en 1.2ohm weerstand. Deze coils  zijn gemaakt met Kanthal draad en gevuld met Organisch Katoen. Ze worden verkocht per 5 stuks.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 5-10 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 5w-10w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

Hoe vaak dient u de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt is ook bepalend. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

 

Over de producent

Eleaf fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-Lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen.

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

Veiligheidswaarschuwing:

Een versie van deze coils heeft een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt.