• Voor 22:00 besteld is de volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €30,-

Vaporesso Eco EUC coils

11,95

De Vaporesso Eco EUC coils zijn kanthal coils voor de Vaporesso Veco verdamper. De Eco EUC coils worden verkocht per 5 stuks. Weerstand: 0.3ohm of 0.5ohm.


Zie alle Vaporesso coils

Zie alle coils

Vaporesso Eco EUC coils

De Vaporesso Eco EUC coils zijn kanthal coils voor de Vaporesso Veco verdamper. U kunt deze coils bestellen met een een weerstand van 0.3ohm of 0.5ohm. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad en gevuld met organisch katoen. Ze zijn daarom geschikt voor dampen op wattage. De Vaporesso Eco EUC coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte tussen 50% en 70%. Deze coils worden verkocht per 5 stuks.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Vaporesso is een producent van onder andere elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers. De meeste producten van Vaporesso zijn gericht op dampers die Direct-Lung (DL) dampen.

 

Veiligheidswaarschuwing:

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt.

Wilt u meer informatie over deze product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Merk

Weerstand

,

Coils collectie

Vragen over de Vaporesso Eco EUC coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

Winkelmand