FreeMax MeshPro Coils

 9,95 12,95

De coils voor de FreeMax MeshPro verdamper, verkrijgbaar met verschillende weerstandswaarden en metaal draad. Deze coils worden verkocht per 3 stuks.

Wissen
Categorieën: , SKU: Freemax - 1

FreeMax MeshPro Coils

De FreeMax MeshPro coils zijn geschikt voor de FreeMax MeshPro clearomizer, Pro Tank en MPro Tank. Deze coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte van 60% of hoger. U kunt ze bestellen in drie varianten, met verschillende weerstandswaarden, metaal en aanbevolen wattages:

Kanthal Single Mesh – 0.15ohm – (aanbevolen wattage: 40w-70w)
SS316L Single Mesh – 0.12ohm – (voor temperaturen tussen 400F en 550F)
Kanthal Dual Mesh – 0.20ohm –  (aanbevolen wattage: 60w-90w)

Alle varianten zijn geschikt voor dampen op wattage mode op hoge wattage. De SS316L coils zijn gemaakt met Roestvrij Staal (RVS) draad en zijn dus ook geschikt voor Temperature Control SS.

We vermelden de aanbevolen wattage ter indicatie. Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt.