GeekVape Eagle coils

 14,95

De GeekVape Clapton Coils voor de GeekVape Eagle verdamper met een weerstand van 0.4ohm worden verkocht per 5 stuks.

 

Op voorraad

Categorieën: , SKU: Geek Vape - 6

GeekVape Eagle coils

De GeekVape Eagle coils zijn geschikt voor de GeekVape Eagle clearomizer. Ze zijn gemaakt met Kanthal Clapton draad en zijn dus geschikt voor dampen op wattage. De weerstand is 0.4 ohm. U kunt ze bestellen per 5 stuks. De GeekVape Eagle coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte hoger dan 60%.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10-15 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 10w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

Geekvape fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. 

Veiligheidswaarschuwing:

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.