GeekVape Eagle coils

 14,95

De GeekVape Clapton Coils voor de GeekVape Eagle verdamper met een weerstand van 0.4ohm worden verkocht per 5 stuks.

 

Uitverkocht

Categorieën: , SKU: Geek Vape - 6

Beschrijving

GeekVape Eagle coils

De GeekVape Eagle coils zijn geschikt voor de GeekVape Eagle clearomizer. Ze zijn gemaakt met Kanthal Clapton draad en zijn dus geschikt voor dampen op wattage. De weerstand is 0.4 ohm. U kunt ze bestellen per 5 stuks. De GeekVape Eagle coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte hoger dan 60%.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Geekvape fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. 

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

Extra informatie

Merk

Weerstand

Coils collectie

Vragen over de GeekVape Eagle coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?