Innokin iClear 16 coils

 9,95

De innokin iclear 16 coils zijn de vervangbare coils voor de Innokin iClear 16 verdamper. Verkocht per 5 stuks

 

Op voorraad

Categorieën: , SKU: Innokin - 2

Innokin iClear 16 coils

De Innokin iClear 16 coils zijn geschikt voor de Innokin iClear 16 clearomizer. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad. U kunt ze dus gebruiken voor dampen op wattage. Deze coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte van 50% of lager.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 5-10 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 10w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

Hoe vaak dient u de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook een invloed hierop. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Innokin fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.