Innokin iClear 30B coils

 9,95

De innokin iclear 30B coils zijn de vervangbare coils voor de Innokin iClear 30B verdamper. Verkocht per 5 stuks. De weerstand is 2.1 ohm.

 

Uitverkocht

Categorieën: , SKU: Innokin - 3

Beschrijving

Innokin iClear 30B coils

De Innokin iClear 30B coils zijn geschikt voor de Innokin iClear 30B clearomizer. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad. U kunt ze dus gebruiken voor dampen op wattage. Deze coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte van 50% of lager.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de wick verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Innokin fabriceert elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers voor zowel Mouth-to-lung (MTL) als Direct-Lung (DL) dampen. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

Extra informatie

Merk

Coils collectie

Vragen over de Innokin iClear 30B coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?