Joyetech Cubis BF Clapton coils

 11,95

Joyetech Cubis BF Clapton Coils voor de Joyetech  Cubis clearomizers. Ze zijn geschikt voor dampen op wattage en zijn verkocht per 5 stuks. 1.5ohm weerstand.

Op voorraad

Categorieën: , SKU: Joyetech - 1

Beschrijving

Joyetech Cubis BF Clapton coils

De Joyetech Cubis BF Clapton coils zijn geschikt voor alle Joyetech Cubis clearomizers. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad en gevuld met Organisch Katoen. Ze zijn dus geschikt voor dampen op wattage en zijn verkocht per 5 stuks. De weerstand is 1.5ohm. U kunt ze dus gebruiken voor dampen op wattage.Ze zijn geschikt voor Mouth-to-Lung (MTL) dampen. Deze Clapton Coils zijn niet geschikt voor gebruik in de Joyetech eGo AIO kit.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Joyetech fabriceert mods, coils en verdampers met focus op Direct-Lung (DL) dampen. Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Weerstand

Merk

Coils collectie

Vragen over de Joyetech Cubis BF Clapton coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?