Joyetech Unimax Coils

 12,95

Pack van 5 Unimax coils voor de Joyetech Unimax verdamper. 0.5 ohm weerstand.

Wissen
Categorieën: , SKU: Joyetech - 8

Beschrijving

Joyetech Unimax coils

De Joyetech Unimax coils zijn geschikt voor de Joyetech Unimax clearomizer. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad en gevuld met organisch katoen. U kunt ze dus gebruiken voor dampen op wattage. Deze coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte tussen 40% en 60%. De weerstand is 0.5ohm. Ze zijn verpakt per 5 stuks.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Joyetech fabriceert mods, coils en verdampers.

Wilt u meer informatie over deze product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

 

Extra informatie

Merk

Weerstand

BFL 0.5ohm, BFXL 0.5ohm

Coils collectie

Vragen over de Joyetech Unimax Coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

Wees de eerste om Joyetech Unimax Coils te beoordelen