Joyetech Unimax Coils

 12,95

Pack van 5 Unimax coils voor de Joyetech Unimax verdamper. 0.5 ohm weerstand.

Wissen
Categorieën: , SKU: Joyetech - 8

Joyetech Unimax coils

De Joyetech Unimax coils zijn geschikt voor de Joyetech Unimax clearomizer. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad en gevuld met organisch katoen. U kunt ze dus gebruiken voor dampen op wattage. Deze coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte tussen 40% en 60%. De weerstand is 0.5ohm. Ze zijn verpakt per 5 stuks.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 10w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

Joyetech fabriceert mods, coils en verdampers.

Wilt u meer informatie over deze product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

Veiligheidswaarschuwing:

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt.