Smok Brit Mini M2 Coils

 12,95

Pack van 5 M2 coils voor de Smok Brit Mini verdamper. Deze coils zijn gemaakt uit kanthal en hebben een weerstand van 0.6ohm en 1.2ohm.

Wissen
Categorieën: , SKU: Smok - 1

Beschrijving

Smok Brit Mini M2 Coils

De Smok Brit Mini M2 Coils zijn geschikt voor de Smok Brit Mini M2 clearomizer. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad en gevuld met organisch katoen. U kunt ze gebruiken voor voor dampen op wattage. U kunt kiezen tussen 0.6ohm en 1.2ohm. Deze coils coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte tussen 40% en 60%. Ze worden verkocht per 5 stuks. 

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

 

Veiligheidswaarschuwing

Een variant van deze coils heeft een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over deze product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Weerstand

0.6ohm, 1.2ohm

Merk

Coils collectie

Vragen over de Smok Brit Mini M2 Coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

Wees de eerste om Smok Brit Mini M2 Coils te beoordelen