Smok Helmet CLP coils

 11,95

De Smok Helmet CLP coils zijn geschikt voor de Smok Helmet clearomizer. Deze coils hebben een weerstand van 0.4ohm en 0.6ohm en worden verkocht per 5 stuks.

Wissen
Categorieën: , SKU: Smok - 2

Beschrijving

Smok Helmet CLP coils

De Smok Helmet CLP coils zijn geschikt voor de Smok Helmet verdamper en SMOK OSub. Deze coils zijn verkrijgbaar met weerstand van 0.4ohm en 0.6ohm en worden verkocht per 5 stuks. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad en ze zijn dus geschikt voor dampen op wattage. Het wickmateriaal is organisch katoen. De Smok Helmet coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte tussen 40% en 70%.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

 

Veiligheidswaarschuwing:

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Merk

Weerstand

,

Coils collectie

Vragen over de Smok Helmet CLP coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?