Smok Spirals coils

 13,95

Deze coils voor de Smok Spirals verdamper zijn verkrijgbaar met een weerstand van 0.3ohm en 0.6ohm en worden verkocht per 5 stuks.

Wissen
Categorieën: , SKU: Smok - 4

Beschrijving

Smok Spirals coils

De Smok Spirals coils  zijn geschikt voor de Smok Spirals clearomizer. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad en gevuld met organisch katoen. Ze zijn daarom geschikt voor dampen op wattage. U kunt kiezen tussen 0.3ohm en 0.6ohm weerstand. Deze coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte tussen 40% en 60%. U kunt ze kopen per 5 stuks.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.

Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

Extra informatie

Merk

Weerstand

0.3ohm, 0.6ohm

Coils collectie

Vragen over de Smok Spirals coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

Wees de eerste om Smok Spirals coils te beoordelen