• Voor 22:00 besteld is de volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending vanaf €30,-

SMOK TFV8 coils

 13,95 19,95

Deze kanthal coils zijn geschikt voor de SMOK TFV8 Cloud Beast clearomizer en worden verkocht per 3 stuks. Let op: niet geschikt voor de SMOK TFV8 Baby clearomizer.

Uitverkocht

SMOK TFV8 coils

De SMOK TFV8 coils zijn geschikt voor de SMOK TFV8  Cloud Beast clearomizer. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad en gevuld met organisch katoen. Ze zijn dus geschikt voor dampen op wattage. U kunt kiezen uit verschillende soorten. Deze coils coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte tussen 50% en 70%. Ze worden verkocht per 3 stuks. Let op: deze coils zijn niet geschikt voor de SMOK TFV8 Baby (Mini).

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om het apparaat in te stellen 10w lager dan het aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel het wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en het katoen verbranden.
Hoe vaak u dient de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook invloed hierop. Bij een gemiddeld gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.

 

Veiligheidswaarschuwing

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt.

Weerstand

,

Merk

Coils collectie

Vragen over de SMOK TFV8 coils

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

    Winkelmand