SMOK TFV8 X-Baby coils

 9,95

SMOK TFV8 X-Baby coils voor de X-baby tank. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende weerstandswaarden. U kunt ze kopen per 3 stuks.

Wissen
Categorieën: , SKU: Smok - 23

SMOK TFV8 X-Baby coils

De SMOK TFV8 X-Baby coils zijn geschikt voor de SMOK TFV8 X-Baby clearomizer. Ze zijn gemaakt met kanthal draad en gevuld met organisch Japans katoen. Ze zijn dus geschikt voor dampen op wattage. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende weerstand waardes.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 5w-10w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

Hoe vaak dient u de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt is ook bepalend. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

 

Veiligheidswaarschuwing:

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.