Vaporesso Eco EUC coils

 11,95

De Vaporesso Eco EUC coils zijn kanthal coils voor de Vaporesso Veco verdamper. De Eco EUC coils worden verkocht per 5 stuks. Weerstand: 0.3ohm of 0.5ohm.

Wissen
Categorieën: , SKU: Vaporesso - 1

Vaporesso Eco EUC coils

De Vaporesso Eco EUC coils zijn kanthal coils voor de Vaporesso Veco verdamper. U kunt deze coils bestellen met een een weerstand van 0.3ohm of 0.5ohm. Ze zijn gemaakt met Kanthal draad en gevuld met organisch katoen. Ze zijn daarom geschikt voor dampen op wattage. De Vaporesso Eco EUC coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte tussen 50% en 70%. Deze coils worden verkocht per 5 stuks.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 10 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 5w-10w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

Hoe vaak dient u de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt is ook bepalend. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Vaporesso is een producent van onder andere elektronische sigaretten, mods, coils en verdampers. De meeste producten van Vaporesso zijn gericht op dampers die Direct-Lung (DL) dampen.

 

Veiligheidswaarschuwing:

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over deze product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.