Vaporshark Nautilus BVC coils

 9,95

Vaporshark Nautilus BVC coils voor temperature control met 0.3ohm weerstand. Deze coils worden verkocht per 5 stuks. Geschikt voor Nautilus tanks.

Op voorraad

Categorieën: , SKU: VaporShark - 1

Vaporshark Nautilus BVC coils

De Vaporshark Nautilus BVC coils zijn geschikt voor de Aspire Nautilus en Aspire Nautilus Mini Clearomizer. Ze zijn gemaakt met Nickel draad en uitsluitend te gebruiken voor Temperature Control Ni. Deze coils zijn niet geschikt voor dampen op wattage. De weerstand is 0.3ohm weerstand. Ze worden verkocht per 5 stuks. De Vaporshark Nautilus BVC coils werken het best met e-liquids met een VG gehalte van 50% of lager.

Bij het eerste gebruik, raden we u aan om de coil met 15-20 druppels e-liquid te verzadigen. Verder raden we u aan om te beginnen 10w lager dan de aanbevolen wattage. U kunt daarna eventueel de wattage verhogen, afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt.

Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat er voldoende e-liquid aanwezig in de tank is. Als het niveau te laag is, kan de coil namelijk droog worden en de katoen verbranden.

Hoe vaak dient u de coil te vervangen is afhankelijk van hoeveel u dampt. De soort e-liquid die u gebruikt heeft ook een invloed hierop. Bij een gemiddelde gebruik, dient u de coil eens per 1 a 3 weken te vervangen.

Veiligheidswaarschuwing:

Deze coils hebben een weerstand onder 1.0 ohm (Sub-Ohm). Als u coils met een weerstand waarde lager dan 1.0 ohm gebruikt, is het belangrijk om de verdamper alleen met daarvoor geschikte apparaten en batterijen te gebruiken. Check dus van tevoren of uw mod sub-ohm ondersteunt. 

Wilt u meer informatie over dit product? Wij helpen u heel graag. Hier kunt u onze contactgegevens vinden.