QPharm Base

 2,50

Qpharm is een base met of zonder nicotine uit Nederland. Deze base is verkrijgbaar met verschillende PG/VG verhoudingen en nicotine sterktes.

Wissen
Categorieën: , SKU: Base - 6

Beschrijving

QPharm base

Qpharm is een base met of zonder nicotine uit Nederland. Deze vloeistof is smaakloos. U kunt hem dus mengen met aroma’s en smaakstoffen om uw eigen e-liquids te maken. Qpharm base wordt verkocht in 10ml flesjes. U kunt deze base bestellen met verschillende samenstellingen: 100%PG, 70%PG/30%VG, 50%PG/50%VG en 100%VG. Ook kunt u uit drie verschillende nicotine sterktes kiezen: 0mg/ml (dus zonder nicotine), 9mg/ml en 18/mg/ml. Alle varianten worden verkocht in 10ml flesjes met een kinderveilige dop.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

Extra informatie

Merk

Geproduceerd in

Inhoud

Nicotinesterkte

,

PG/VG verhouding

, , , ,

E-liquid collectie

Vragen over de QPharm Base

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?