• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

  • Toon meer

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Soort Verdamper

Nicotinesterkte

  • Toon meer

PG/VG Verhouding

  • Toon meer

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Hoofdsmaak

  • Toon meer

Eigenschappen

Freebase Nicotine E-liquid

Filters

Hieronder ziet u onze e-liquids met freebase nicotine. Chemisch gezien is freebase nicotine de meest zuivere vorm van nicotine. Dat komt omdat nicotine niet gebonden is aan andere elementen. Deze vorm van nicotine was de standaard voor e-liquids tot 2018. Sinds 2018 is het ook mogelijk om Nicotine Salts e-liquid te bestellen.

Voor vragen en advies kunt u uiteraard contact met onze klantenservice opnemen. Als u wilt, kunt u natuurlijk alvast ons assortiment bekijken.

E-liquid waarschuwing

Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Meer informatie
Appel
3,45
Banaan
3,45
Bosbessen
3,45
Zoetzure appelsnoepjes
3,45
Tabak
3,45
Bosbessen en menthol
3,45
Blauwe bessen
3,45
Koffie en melk
3,45
Karamel
3,45
Kaneel en ontbijtgranen
3,45
Romige kokosnoot
3,45
Cola
3,45
Tabak
3,45
Zomerse fruit
3,45
Fruitige kauwgom
3,45

Freebase Nicotine e-liquid bestellen

Bij ons kunt u e-liquids eenvoudig bestellen. Als u een e-liquid met nicotine wilt bestellen, dient u natuurlijk de gewenste sterkte te selecteren. Nicotinesterkte wordt weergegeven in hoeveelheid milligrammen per milliliter. De meest voorkomende gehaltes zijn 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml.

Freebase Nicotine e liquid kiezen

Bent u een liefhebber van een bepaald merk? Dan kunt u dat merk selecteren en uw favoriete e-liquid eenvoudig bestellen.

Als u iets nieuws wilt proberen, attenderen we u graag erop dat de PG/VG verhouding ook een belangrijke rol speelt. Ter indicatie, raden we het volgende:

 

Freebase Nicotine eliquid en veiligheid

In verband met de huidige wetgeving verkopen wij e-liquids met nicotine in flesjes van 10ml. Alle e-liquid flesjes zijn ook voorzien van een kindveilige sluiting. In de verpakking treft u ook een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik in uw e-sigaret.

Waarschuwing omtrent het bestellen van een e-liquid

We verkopen geen e-liquids aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?