• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
  • Veilig betalen
  • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

  • Toon meer

Metaalsoort

Soort Batterij

Soort Accessoire

Soort Verdamper

Nicotinesterkte

PG/VG Verhouding

Vermogen

Diameter

Bouw Deck

Eigenschappen

Smaakprofiel

Hoofdsmaak

  • Toon meer

Eigenschappen

Nic-Salts E-liquid

Filters

Hieronder ziet u onze e-liquids met Nicotine Salt (Nic-Salts). Deze e-liquids bevatten een andere vorm van nicotine dan de standard e-liquids met free base nicotine. Deze vorm van nicotine wordt sneller opgenomen dan freebase nicotine.

Voor vragen en advies kunt u uiteraard contact met onze klantenservice opnemen. Als u wilt, kunt u natuurlijk alvast ons assortiment bekijken.

E-liquid waarschuwing

Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

Meer informatie
Bosbessen – Nic Salt
4,45
Custard – Nic Salt
4,45
Tabak en pistache – Nic Salt
4,45
Mango en Ananas – Nic Salt
4,45
Stroopwafel – Nic Salts
4,45
Tabak en vijgen – Nic Salt
4,45
50%PG/50%VG 18mg/ml nicotine

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

2,50
Blauwe bessen, framboos, munt

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

5,95
Fruitige kauwgom

Uitverkocht

Wilt u een bericht ontvangen wanneer dit artikel weer voorradig is?

5,95

Nicotine Salts e-liquid bestellen

Bij ons kunt u e-liquids eenvoudig bestellen. Als u een Nic-salts wilt bestellen, dient u natuurlijk de gewenste sterkte te selecteren. Nicotinesterkte wordt weergegeven in hoeveelheid milligrammen nicotine per milliliter. De hoogste sterkte die u in Europa kunt kopen is 20mg/ml. Soms kunt ook 10mg/ml bestellen.

Nic-salts e liquid kiezen

Bent u een liefhebber van een bepaald merk? Dan kunt u dat merk selecteren en uw favoriete e-liquid eenvoudig bestellen.

Als u iets nieuws wilt proberen, kunt uw favoriete smaakprofiel kiezen. We attenderen u graag erop dat de PG/VG verhouding geen cruciale rol speelt bij Nic Salts. Deze e-liquids zijn namelijk bedoeld voor pod systemen en starter-sets met een laag vermogen. Bij deze vloeistoffen wijkt de PG/VG verhouding daarom nauwelijks af van 50%PG/50%VG.

Nicotine Salts eliquid en veiligheid

In verband met de huidige wetgeving verkopen wij e-liquids met nicotine in flesjes van 10ml. Alle e-liquid flesjes zijn ook voorzien van een kindveilige sluiting. In de verpakking treft u ook een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik in uw e-sigaret.

Waarschuwing omtrent het bestellen van een e-liquid

We verkopen geen e-liquids aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

+

Leeftijds verificatie

Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
bent u 18 jaar of ouder?