• Voor 21:00 besteld is dezelfde dag verzonden!
 • Veilig betalen
 • Persoonlijk en deskundig advies

Merk

 • Toon meer

Metaalsoort

  Soort Batterij

   Soort Accessoire

    Soort Verdamper

     Nicotinesterkte

     • Toon meer

     PG/VG Verhouding

     • Toon meer

     Vermogen

      Diameter

       Bouw Deck

        Eigenschappen

         Smaakprofiel

         Soort e-liquid

         Hoofdsmaak

         • Toon meer

         Eigenschappen

          E-liquid

          Filters

          E-liquids zijn de navullingen van een e-sigaret. Hieronder vindt u ons assortiment e-liquids. U kunt kiezen uit honderden smaken van tientallen merken. Voor vragen en advies kunt u natuurlijk contact met onze klantenservice opnemen.

          Meer informatie
          Appel
          3,45
          Banaan
          3,45
          Bosbessen
          3,45
          Zoetzure appelsnoepjes
          3,45
          Tabak
          3,45
          Bosbessen en menthol
          3,45
          Blauwe bessen
          3,45
          Koffie en melk
          3,45
          Karamel
          3,45
          Kaneel en ontbijtgranen
          3,45
          Romige kokosnoot
          3,45
          Cola
          3,45
          Tabak
          3,45
          Zomerse fruit
          3,45
          Fruitige kauwgom
          3,45

          Een e-liquid bestellen

          We leveren tientallen merken e-liquids vanuit de hele wereld (Canada, ItaliëFrankrijkNederlandhet Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten). Bent u een liefhebber van een bepaald merk? Dan kunt u makkelijk het merk selecteren en uw favoriete e-liquids eenvoudig bestellen.

          Een e-liquid kiezen

          Wilt u iets nieuws proberen? Uit ervaring weten we dat veel rokers die overstappen naar een e-sigaret zich afvragen welke e-liquid het beste is. Echter bestaat het beste e-liquid niet. Het is veel belangrijker om achter te komen welke e-liquid het beste is voor u! Smaak, PG/VG verhouding en nicotine sterkte zijn hier van belang, maar de specifieke e-smoker die u gebruikt is ook bepalend.

          E-liquid smaken

          E-liquids zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. We hebben onze vloeistoffen ingedeeld in verschillende smaakprofielen: bakery, fruitig, koffie, menthol, snoep en tabak. U kunt ook op hoofdsmaak zoeken, bijvoorbeeld aardbei, karamel of mango.

          E-liquids en PG/VG verhouding

          E-liquids voor elektrische sigaretten bestaan voornamelijk uit Propyleenglycol (PG) en Vegetarische Glycerine (VG). PG wordt gebruikt als smaakdrager en bijdraagt aan de ‘throat-hit’. VG zorgt voor de hoeveelheid damp.

          Als u het simpel wilt houden, hanteren we de volgende regel. Is de weerstand van uw coil lager dan 1.0 ohm? Bestel dan een e-liquid met minimaal 50% VG.

          Als u meer wilt weten over de rol van de PG/VG samenstelling, kunt u met deze korte samenvatting rekening mee houden.

          Bij de beschrijving van onze e-liquids leest u bijvoorbeeld dat een bepaalde e-liquid een verhouding van 50%PG/50%VG heeft. Dat betekent dus 50% Propyleenglycol (PG) en 50% Vegetarische Glycerine.

          Onze ervaring is al volgt:

          • E-liquids met een VG gehalte lager dan 40% Deze vloeistoffen zijn geschikt voor simple clearomizers of open pod systemen. Door het hogere percentage PG zijn deze e-liquids gekenmerkt door een sterkere throat hit. Ze kunnen dus geschikt zijn voor een verstokte roker die gewend is aan de gier in de keel van een sigaret. Meestal zijn deze e-liquids niet geschikt voor ervaren dampers;
          • E-liquids met een VG en PG percentage tussen 40% en 60% – Deze vloeistoffen zijn veelzijdig. Voor de meeste dampers leveren deze verhoudingen de beste balans tussen damp- en smaakbeleving. Ook belangrijk: deze e-liquids passen bij de meeste e-sigaret starter-sets.
          • E-liquids met een VG percentage van 70% of hoger  – Deze vloeistoffen zijn gekenmerkt door een hogere dampproductie. Deze e-liquids zijn wat stroperig. Om ervoor te zorgen dat de smaak ook tot zijn recht komt, dient u een krachtigere mod te gebruiken in combinatie met de juiste verdamper.

          E-liquids en nicotine

          U kunt e-liquids bestellen zonder of met nicotine. Verder kunt u kiezen tussen freebase nicotine en Nicotine Salts. Freebase nicotine juices hebben een hogere pH waarde, waardoor ze een kriebel in uw keel geven (de zogenaamde ‘throat hit’). Nic-Salts komen veel zachter over.

          Nicotine sterkte wordt weergegeven in hoeveelheid milligrammen nicotine per milliliter. Ter indicatie kunt u de volgende tabel bekijken.

          Sterkte nicotineEenvoudige e-smokersGeavanceerde e-smokers
          3mg/ml en 4mg/mlGelegenheid rokers voor Mouth-to-Lung dampenMilde rokers voor Direct-Lung dampen
          6mg/ml  en 8mg/mlMilde rokers voor Mouth-to-Lung dampenZware rokers voor Direct-Lung dampen
          10mg/ml Nic Salts, 12mg/ml en 14mg/mlZware rokers voor Mouth-to-Lung dampenVerstokte rokers voor Direct-Lung dampen
          18mg/ml en 20mg/ml Nic SaltsVerstokte rokers voor Mouth-to-Lung dampen                       –

           

          Eliquid veiligheid en kwaliteit

          Als u e-sigaret vloeistoffen in Europa koopt, heeft u niet te maken met verschillen in veiligheid en kwaliteit.

          Alle e-liquids worden verkocht in 10ml flesjes. Elk flesje is voorzien van een kindveilige sluiting. In de verpakking vindt u een bijsluiter, welke dient als gebruiksaanwijzing voor het gebruik in uw e-sigaret.

          Verder  worden alle e-liquids grondig worden getest voordat ze op de markt gebracht mogen worden. Er bestaan dus ook geen verschillen in kwaliteit, mits u juices koopt bij een geregistreerde verkoper.

           

          E-liquid waarschuwing

          Indien u daarvoor kiest, bevatten e-liquids de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Verder zijn deze producten niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Ze zijn een alternatief voor het roken van tabak.

          Waarschuwing omtrent het bestellen van een e-liquid

          We verkopen geen e-liquids aan minderjarigen. Als u dit leest heeft u al verklaard dat u boven de 18 bent. Als u iets bestelt, dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. U bevestigt daarmee om boven de 18 te zijn. Verder accepteert u de aansprakelijkheid voor financiële of materiële schade die wordt veroorzaakt door uw valse verklaring.

          Algemene voorwaarden gewijzigd

          Onze Algemene Voorwaarden zijn veranderd!

          U wordt vriendelijk verzocht om onze nieuwe Algemene Voorwaarden te bekijken voordat u op deze site gaat inloggen.

          +

          Leeftijds verificatie

          Om de inhoud van onze website in te zien dient u uw leeftijd te verifiëren.
          bent u 18 jaar of ouder?