Charlie Noble Charlie’s Custard Nic Salt

 4,45

Charlie Noble Charlie’s Custard Nic Salt is een custard cake met vanille vulling. U kunt deze 50PG/50VG e-liquid in 10ml flesjes bestellen. U kunt kiezen uit 10 mg/ml en 20mg/ml Nicotine Salts.

Wissen
Categorie: SKU: Charlie Noble - 10-4

Charlie Noble Charlie’s Custard Nic Salt

Charlie Noble Charlie’s Custard Nic Salt is een ouderwets custard cake, met vanille vulling en hartige gebakken bodem. U kunt deze e-liquid bestellen in 10ml flesjes met verschillende sterktes nicotine salt. Deze e-liquid wordt geproduceerd in Nederland volgens een Amerikaans recept. De PG/VG verhouding is 50%PG en 50%VG. Dat betekent dus 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische (ofwel plantaardige) Glycerine. Vanwege de verhouding is deze e-liquid geschikt voor simpele e-sigaretten of open pod systemen

U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nic salt. In verband met de huidige wetgeving kunt u dus deze vloeistof alleen bestellen in 10ml flesjes. Deze flessen zijn voorzien van een kindveilige dop. Verder krijgt u een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik.

Deze e-liquid bevat Nicotine Salts. Hij is dus niet geschikt voor sub-ohm apparaten. Als u een sub-ohm tank gebruikt, kunt u beter de High VG versie kopen.

 

Over Charlie Noble

Charlie Noble is een Amerikaanse producent van e-liquid en shortfills. De vloeistoffen voor de Europese markt worden gefabriceerd in Nederland. Ze hebben een verscheidenheid aan smaken met een hoog VG gehalte. Deze PG/VG verhouding zorgt dus voor een zachte damp. High VG e-liquids zijn dus bedoeld voor sub-ohm verdampers. Pod gebruikers kunnen ook een aantal smaken als Nicotine Salts bestellen.

 

Onze tips

Deze e-liquid bevat Nic-Salts. Hier kunt u meer informatie over dit soort e-liquids vinden.

We willen graag het volgende benadrukken. Met nicotine zout voelt u misschien een mildere throat-hit, maar u krijgt snel nicotine in uw lichaam. Daarom wordt het geadviseerd om geen Nic-Salts te gebruiken met sub-ohm apparaten. Deze apparaten verdampen namelijk heel veel e-liquid. Er bestaat dus de kans dat u teveel nicotine opneemt. Dit kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Nic-Salts zijn dus bedoeld voor simpele apparaten en pod systemen.

Voor advies over de beste e-liquid voor uw elektrische sigaret, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.