Charlie Noble Stroopwafel Nic Salt

 4,45

Deze Stroopwafel Nic Salt e-liquid van het merk Charlie Noble smaakt naar de bekende wafel. U kunt deze 50PG/50VG e-liquid in 10ml flesjes bestellen. U kunt kiezen uit 10 mg/ml en 20mg/ml Nicotine Salts.

Wissen
Categorie: SKU: Charlie Noble - 16-4

Beschrijving

Charlie Noble Stroopwafel Nic Salt

Charlie Noble Stroopwafel Nic Salt is een wafel en karamel smaak. Deze vloeistof maakt deel uit Charlie Noble Salts collectie, maar dezelfde smaak is ook verkrijgbaar in de High VG versie met freebase nicotine.

Wilt u meer informatie over deze eliquid? Wilt u weten of hij geschikt is voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Charlie Noble Nic-Salt PG/VG verhouding en nicotine sterkte

Deze e-liquid bestaat uit  50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische Glycerine. Verder is deze NicSalts vloeistof verkrijgbaar met 10mg/ml NS en 20mg/ml NS nicotine. Daardoor is hij vooral geschikt voor simpele e-sigaret starter-sets en pod systemen

 

Over het merk Charlie Noble

Charlie Noble is een Amerikaanse producent van e-liquid en shortfills. De vloeistoffen voor de Europese markt worden gefabriceerd in Nederland. Naast Nic-Salts produceren ze ook High VG e-liquids met freebase nicotine. High VG e-liquids zijn bedoeld voor sub-ohm verdampers en rebuildable atomizers.

 

Charlie Noble Nic Salts en veiligheid

Alle e-liquids van Charlie Noble voldoen aan de huidige regelgeving. De flesjes bevatten 10ml e-liquid en zijn voorzien van een kindveilige sluiting. In de verpakking vindt u een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik van dit product in een e-sigaret.

 

Nic-Salts waarschuwing

We willen graag het volgende benadrukken. Met nicotine zout voelt u misschien geen throat-hit, maar u krijgt snel nicotine in uw lichaam. Daarom wordt het geadviseerd om geen Nic-Salts te gebruiken met sub-ohm apparaten. Deze apparaten verdampen namelijk heel veel e-liquid. Er bestaat dus de kans dat u teveel nicotine opneemt. Dit kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid.

 

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

Nicotinesterkte

,

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

Hoofdsmaak

Nic-Salts Collectie

Vragen over de Charlie Noble Stroopwafel Nic Salt

Is 10mg/ml de laagste sterkte nicotine voor deze smaak?

Op dit moment wel. U kunt eventueel de nicotine sterkte verlagen door het mengen met een nicotinevrije e-liquid. Houd er rekening mee dat de PG/VG verhouding kan ook veranderen.

Heeft u een andere vraag? Gebruik dan het formulier om contact met onze klantenservice op te nemen.

Gebruiksaanwijzing voor Charlie Noble Stroopwafel Nic Salt

In de verpakking treft u een bijsluiter welke dient als handleiding voor het correcte gebruik van deze vloeistof.