Charlie Noble Tripoli

 3,95

Charlie Noble Tripoli e-liquid is een tabakssmaak met vijgen en amandelen. Deze High VG vloeistof uit de Verenigde Staten wordt verkocht in 10ml flesjes met verschillende sterktes nicotine, namelijk 3mg/ml, 6mg/ml en 12mg/ml.

Wissen
Categorie: SKU: Charlie Noble - 11

Beschrijving

Charlie Noble Tripoli

Tripoli e-liquid is een mix van Turkse tabak, vijgen, amandelen en kruiden. Deze Charlie Noble Juice wordt geproduceerd in Nederland maar het recept is ontwikkeld in Amerika.

De PG/VG verhouding is 23% Propyleenglycol en 77% Vegetarische Glycerine. Vanwege de verhouding is deze e-liquid geschikt voor sub-ohm coils en tanks. Vanwege de dikte is deze vloeistof niet geschikt voor simpele e-sigaretten of pod systemen.

U kunt kiezen uit 3mg/ml, 6mg/ml en 12mg/ml nicotine. In verband met de huidige wetgeving kunt u deze vloeistof dus alleen bestellen in 10ml flesjes. Deze flessen zijn voorzien van een een kindveilige sluiting. Verder krijgt u een bijsluiter welke u dient te lezen alvorens het gebruik in uw e-smoker.

 

 

Over de producent

Charlie Noble is een Amerikaanse producent van e-liquid en shortfills. Ze maken e-liquids sinds 2011. De vloeistoffen voor de Europese markt worden in Amsterdam gemaakt. Ze hebben een verschillende smaken met een hoog VG gehalte. Deze mix zorgt dus voor een zachte damp. High VG e-liquids zijn dus bedoeld voor sub-ohm verdampers. Pod gebruikers kunnen een aantal smaken als Nic Salts e-liquids bestellen.

 

Onze tips

Deze smaak komt het best tot zijn recht als u op hoge wattage dampt. Door de PG/VG verhouding is hij niet geschikt voor pod systemen. Als u een pod systeem gebruikt, kunt u beter Charlie Noble Tripoli Nic Salt bestellen op onze website.

Voor advies over de beste e-liquid voor uw elektrische sigaret, kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

Nicotinesterkte

, ,

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

,

Hoofdsmaak

Freebase E-liquid Collectie

Vragen over de Charlie Noble Tripoli

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?