CirKus Classic Wanted Sweet

 5,45

CirKus Classic Wanted Sweet e-liquid is een tabak smaak met granen en romige karamel. Deze vloeistof uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Hij wordt verkocht in 10ml flesjes met verschillende sterktes nicotine.

 
Wissen
Categorie: SKU: Cirkus - 6

Beschrijving

CirKus Classic Wanted Sweet

CirKus Classic Wanted Sweet is een blonde tabak smaak in combinatie met karamel en granen. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische Glycerine. Ze zijn dus ook geschikt voor simpele e-sigaret starter-sets en pod systemen.

De Classic Wanted e-liquids zijn verkrijgbaar met 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 16mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u deze Franse e-liquids alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flessen hebben een kindveilige dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik van deze smaak in uw elektrische sigaret.

 

Over de producent

Deze vloeistoffen worden gemaakt door Vincent Dans Les Vapes (VDLV). VDLV selecteert aroma’s exclusief voor inhalatie. Ze maken uitsluitend gebruik van hun vaping-grade nicotine.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

 

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

10ml

Nicotinesterkte

, , ,

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

,

Hoofdsmaak

Vragen over de CirKus Classic Wanted Sweet

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?