Cirkus Classic Wanted Sweet

 5,45

Cirkus Classic Wanted Sweet is een tabak met granen en romige karamel. Deze e-liquid uit Frankrijk heeft een 50PG/50VG verhouding. Verkocht in 10ml flesjes.

Wissen
Categorie: SKU: Cirkus - 6

Specificaties:

Merk Cirkus
Geproduceerd in Frankrijk
Inhoud 10ml
Nicotinesterkte 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml, 16mg/ml
PG/VG verhouding 50%PG/50%VG
Smaakprofiel e-liquid Bakery, Tabak
Hoofdsmaak Tabak
E-liquid prijsklasse Tussen €4,- en €5,45

Beschrijving:

Cirkus Classic Wanted Sweet e-liquid

Cirkus Classic Wanted Sweet is een blonde tabak smaak met karamel en granen.

Deze e-liquid heeft een verhouding van 50%VG/50%PG. Ze zijn dus ook geschikt voor simpele e-sigaret starter-sets en pod systemen.

De Classic Wanted e-liquids zijn verkrijgbaar met 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 16mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u deze Franse e-liquids alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flessen hebben een kindveilige dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen voor gebruik.

Deze vloeistoffen worden gemaakt door Vincent Dans Les Vapes (VDLV). VDLV selecteert aroma’s exclusief voor inhalatie. Ze maken uitsluitend gebruik van hun vaping-grade nicotine. Hier kunt ook meer lezen over hun smaken.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.