El Patron El Diablo

 3,95

El Patron El Diablo is een mix van lychee en eucalyptus. Deze Nederlandse e-liquid is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Categorie: SKU: El Patron - 1

Specificaties:

Merk El Patron
Geproduceerd in Nederland
Inhoud 10ml
Nicotinesterkte 0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml
PG/VG verhouding 30%PG/70%VG
Smaakprofiel e-liquid Fruitig, Menthol
Hoofdsmaak Lychee
E-liquid prijsklasse Tot €4,-

Beschrijving:

El Patron El Diablo E-liquid

El Patron El Diablo is een mix van mangosteen, lychee, anijs en eucalyptus.

Deze e-liquids zijn verkrijgbaar zonder nicotine of met 3mg/ml, 6mg/ml en 12mg/ml nicotine. In verband met de EU-wetgeving kunt u deze e-liquids alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flessen hebben een kindveilig dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen voor het gebruik.

El Patron is een Nederlandse merk van e-liquids. De PG/VG verhouding van deze vloeistoffen is 30%PG/70%VG. Ze zijn dus vooral geschikt voor sub-ohm dampen en geavanceerde e-sigaretten.

Alle smaken van El Patron zijn ook hier te bestellen. 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.