El Patron Tranquilo

 3,95

El Patron Tranquilo e-liquid smaakt naar gember en cactus. Deze Nederlandse vloeistof heeft een PG/VG samenstelling van 30%PG en 70%VG. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. U kunt hem ook zonder nicotine bestellen.

Wissen
Categorie: SKU: El Patron - 6

Beschrijving

El Patron Tranquilo

De El Patron Tranquilo e-liquid is een exotische cocktail van groene thee, gember en cactus. Deze smaak is verkrijgbaar zonder nicotine of met 3mg/ml, 6mg/ml en 12mg/ml nicotine. In verband met de huidige wetgeving kunt u deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Uiteraard hebben deze flessen een kindveilige dop. In het doosje treft u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik van deze smaak in uw e-sigaret.

De verhouding van Propyleenglycol en Vegetarische Glycerine van deze El Patron e-liquid is 30PG/70VG. Vanwege deze samenstelling voelt de damp wat zachter aan in uw keel dan e-liquids met meer dan 50%PG. Hij is dus uitermate geschikt voor sub-ohm dampen en geavanceerde elektrische sigaretten. Afhankelijk van uw set-up, kunt u deze vloeistof gebruiken voor zowel Mouth-to-Lung (MTL) als Direct Lung (DL) dampen.


Over El Patron

El Patron is een Nederlandse merk e-liquid. Zij produceren onder hoge kwaliteitsnormen: ISO9001, ISO14001 en HACCP. Alle smaken van El Patron e-liquids hebben een Spaanse naam, geïnspireerd door de avonturen van een mysterieuze Colombiaanse professor: La Puta, Plomo, El Diablo, Explosivos en Plata.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

Nicotinesterkte

, , ,

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

Vragen over de El Patron Tranquilo

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?