El Patron Tranquilo

 3,95

El Patron Tranquilo smaakt naar gember en cactus. Deze Nederlandse e-liquid heeft een PG/VG samenstelling van 30%PG en 70%VG. Hij is verkrijgbaar in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes. U kunt hem ook zonder nicotine bestellen.

Wissen
Categorie: SKU: El Patron - 6

El Patron Tranquilo

El Patron Tranquilo smaakt naar gember en cactus. Deze e-liquid is verkrijgbaar zonder nicotine of met 3mg/ml, 6mg/ml en 12mg/ml nicotine. In verband met de huidige wetgeving kunt u deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flessen hebben een kindveilige dop. In het doosje treft u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik van deze smaak in uw e-sigaret.

De verhouding van Propyleenglycol en Vegetarische Glycerine van deze El Patron e-liquid is 30PG/70VG. Hij is dus geschikt voor sub-ohm dampen en geavanceerde elektrische sigaretten.

 

Over El Patron

El Patron is een Nederlandse merk e-liquid. Zij produceren onder hoge kwaliteitsnormen: ISO9001, ISO14001 en HACCP. Alle smaken van El Patron zijn hier te bestellen. Alle smaken van El Patron zijn hier te bestellen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.