Element E-liquid Far Neon Green Slushie

 4,95

Element E-liquid Far Neon Green Slushie is een zoete citroen slushie mix. Deze e-liquid wordt geproduceerd door in de VS met een 25%PG/75% verhouding.

Wissen
Categorie: SKU: Element E-liquid - 4

Beschrijving

Element E-liquid Far Neon Green Slushie

Element E-liquid Far Neon Green Slushie is een zoete citroen slushie mix. Deze e-liquid wordt geproduceerd door Element E-liquid met een PG/VG verhouding van 25% Propyleenglycol en 75% Vegetarische Glycerine.

Dit is een kant en klaar e-liquid uit de Verenigde Staten met een 25%PG/75%VG verhouding. Hij is verkrijgbaar met 0mg/ml, 3mg/ml en 6mg/ml nicotine. U kunt hem daarom alleen bestellen in 10ml flesjes.
 

Element Eliquids op een rij

Element E-liquid produceert e-liquids met een hoog VG gehalte en een uitgesproken smaak. Daarom raden wij u aan om hun smaken in een rebuildable tank (RTA) of dripper (RDA) te gebruiken. Hier kunt u meer lezen over dit bedrijf en alle smaken bestellen. 

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw verdamper? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

Nicotinesterkte

, ,

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

Hoofdsmaak

Vragen over de Element E-liquid Far Neon Green Slushie

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?