Element E-liquid Pink Lemonade

 4,95

Element E-liquid Pink Lemonade (Pnk) Dripper Series is een zingy limonade mix met rood fruit. Deze e-liquid wordt geproduceerd door Element E-liquid met een PG/VG verhouding van 15%/85%.

Wissen
Categorie: SKU: Element E-liquid - 6

Specificaties:

Nicotinesterkte 0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml
Geproduceerd in VS
Inhoud 10ml
Merk Element E-liquid
PG/VG verhouding 20%PG/80%VG
Smaakprofiel e-liquid Drank
Hoofdsmaak Grapefruit
E-liquid prijsklasse Tussen €4,- en €5,45

Beschrijving:

Element E-liquid Pink Lemonade van hun Dripper Series is een zingy limonade mix met rood fruit. Deze e-liquid wordt geproduceerd door Element E-liquid met een PG/VG verhouding van 15%/85%.

 

Eigenschappen van Element E-liquid Pink Lemonade (Pnk) Dripper Series:

Dit is een kant en klaar e-liquid uit de Verenigde Staten met een 15%PG/85%VG verhouding. Hij is verkrijgbaar met 0mg/ml, 3mg/ml en 6mg/ml nicotine. U kunt hem daarom alleen bestellen in 10ml flesjes. Element E-liquid produceert e-liquids  met hoge VG gehalte en een uitgesproken smaak. Hier kunt ook meer lezen over dit bedrijf en alle smaken bestellen. Daarom raden wij u aan om hun smaken in een rebuildable tank (RTA) of dripper (RDA) te gebruiken. 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw verdamper? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.