Element E-liquid Pink Lemonade

 4,95

Element E-liquid Pink Lemonade (Pnk) Dripper Series is een zingy limonade mix met rood fruit. Deze e-liquid wordt geproduceerd door Element E-liquid met een PG/VG verhouding van 15%/85%.

 
Wissen
Categorie: SKU: Element E-liquid - 6

Beschrijving

Element E-liquid Pink Lemonade

Element E-liquid Pink Lemonade van hun Dripper Series is een zingy limonade mix met rood fruit. Deze e-liquid wordt geproduceerd door Element E-liquid met een PG/VG verhouding van 15% Propyleenglycol en 85% Vegetarische Glycerine.

Dit is een kant en klaar e-liquid uit de Verenigde Staten met een 15%PG/85%VG verhouding. Hij is verkrijgbaar met 0mg/ml, 3mg/ml en 6mg/ml nicotine. U kunt hem daarom alleen bestellen in 10ml flesjes.

 

Element Eliquids op een rij

Element E-liquid produceert e-liquids met een hoog VG gehalte en een uitgesproken smaak. Daarom raden wij u aan om hun smaken in een rebuildable tank (RTA) of dripper (RDA) te gebruiken. Hier kunt u meer lezen over dit bedrijf en alle smaken bestellen. 

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw verdamper? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Extra informatie

Nicotinesterkte

, ,

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

Merk

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

Hoofdsmaak

Vragen over de Element E-liquid Pink Lemonade

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?