Flavourtec Only Fruit Punch

 3,95

Flavourtec Only Fruit Punch is een mix van mango, perzik, watermeloen, passievrucht en menthol. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in Polen.

Wissen
Categorie: SKU: Flavourtec - 2

Beschrijving

Flavourtec Only Fruit Punch

Flavourtec Only Fruit Punch is een mix van mango, perzik, watermeloen, passievrucht en menthol. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische Glycerine. Het is dus ook geschikt voor simpele e-sigaret starter-sets en pod systemen.

De e-liquids van Flavourtec zijn verkrijgbaar zonder nicotine of met 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u deze vloeistoffen alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flessen hebben een kindveilige dop. In het doosje treft u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik.

 

Over de producent

Deze vloeistoffen worden gemaakt door Flavourtec in Polen. Ze maken e-liquids sinds 2012 en produceren conform ISO:9001 normen. Hier kunt u meer lezen over hun smaken.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

 

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Nicotinesterkte

, , , ,

Inhoud

Geproduceerd in

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

,

Hoofdsmaak

Vragen over de Flavourtec Only Fruit Punch

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?