IVG Bubblegum

 3,95

IVG Bubblegum is een fruitige kauwgom e-liquid. Deze e-liquid uit het Verenigd Koninkrijk heeft een verhouding van 50%PG/50%VG . U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes en verschillende sterktes (freebase) nicotine.

 
Wissen
Categorie: SKU: IVG - 23

IVG Bubblegum

IVG Bubblegum smaakt naar een fruitige kauwgom. Deze Engelse e-liquid is verkrijgbaar met verschillende nicotine sterktes, namelijk 3mg/ml, 6mg/ml, 12/mg/ml en 18mg/ml nicotine. U kunt ook de nicotinevrije versie kiezen. 

Deze e-liquid maakt deel van de IVG 50/50 serie. De PG/VG verhouding is dus 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische Glycerine. Hij is dus geschikt voor simpele apparaten en pod systemen

In verband met de EU wetgeving kunt u deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje treft u ook een bijsluiter die u dient te lezen voor het gebruik van deze smaak in uw elektrische sigaret. 

 

Over IVG

Opgericht in 2016 door een jurist is IVG nu een globale merk. Hun producten zijn te koop in meer dan 100 landen over de hele wereld. Voorheen bekend als HighVG, hebben ze sinds kort hun naam veranderd in IVG, een afkorting van I Vape Great. Tegenwoordig produceren ze alle soorten e-liquids: shortfills zonder nicotine, e-liquids met freebase nicotine en Nic Salt e-liquids

 

Onze tips

Deze smaak is ook verkrijgbaar als Nic-Salts. Hier kunt u meer informatie over dit soort e-liquids vinden.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u weten of zij geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.