Juki Vape Strawberry Milkshake

 3,95

Juki Vape Strawberry Milkshake is een milk-shake e-liquid met een toevoeging van aardbei. Deze smaak is verkrijgbaar met 3mg/ml nicotine en 30%PG/70%VG in 10ml flesjes.

 

Op voorraad

Categorie: SKU: Juki Vape - 12

Juki Vape Strawberry Milkshake

Juki Vape Strawberry Milkshake is een romige shake met een aardbeien smaak. Hij wordt gemaakt in Engeland door VAP-r. 

Deze smaak is alleen verkrijgbaar met 3mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u dus deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik. 

De PG/VG Verhouding van deze e-liquids is 30/70. Dat betekent 30% Propyleenglycol en 70% Vegetarische Glycerine. Ze zijn dus geschikt voor sub-ohm apparaten en ook voor rebuildable tanks op hoge wattage. Hier kunt u alle smaken van Juki Vape ontdekken en bestellen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw elektrische sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.