Migo Euka Menthol

 4,95

Migo Euka Menthol heeft een pure menthol smaak. Deze e-liquid met Nicotine Salts heeft een 50%PG/50%VG verhouding en wordt geproduceerd in Nederland. U kunt kiezen uit 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

Wissen
Categorie: SKU: Myflo - 4

Beschrijving

Migo Euka Menthol

Migo Euka Menthol heeft een pure menthol smaak. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische Glycerine en wordt geproduceerd in Nederland. Migo (voorheen bekend als MyFlo en VAPR) e-liquids zijn verkrijgbaar met Nicotine Salts. U heeft een keuze tussen 10mg/ml en 20mg/ml nicotine sterkte.

In verband met de EU wetgeving kunt u deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. De flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik.

Hier kunt u meer lezen over Migo Nic-Salts e-liquids. 

 

Onze tips

Hier kunt u meer informatie vinden over Nic-Salts. We willen graag het volgende benadrukken. Met nicotine salts voelt u misschien geen throat-hit, maar u krijgt snel nicotine in uw lichaam. Daarom wordt het geadviseerd om geen Nic-Salts te gebruiken met sub-ohm apparaten. Deze apparaten verdampen namelijk heel veel e-liquid. Er bestaat dus de kans dat u teveel nicotine opneemt. Dit kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Nic-Salts zijn dus bedoeld voor simpele apparaten en pod systemen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistof? Weet u niet zeker of hij geschikt is voor uw verdamper? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u heel graag!

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

Nicotinesterkte

10mg/ml Nic Salts, 20mg/ml Nic Salts

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

Hoofdsmaak

E-liquid prijsklasse

Nic-Salts Collectie

Vragen over de Migo Euka Menthol

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

Wees de eerste om Migo Euka Menthol te beoordelen