Millers Juice Caribbean Rum Sauce

 4,95

Millers Juice Caribbean Rum Sauce is een mix van tabak, rum en vanille. Deze vloeistof van de Goldline heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. Deze Nederlandse juice wordt verkocht in 10ml flesjes met verschillende sterktes nicotine.

Wissen
Categorie: SKU: Millers Juice - 3

Beschrijving

Millers Juice Caribbean Rum Sauce

Millers Juice Caribbean Rum Sauce is een mix van tabak, vanilla en rum. Deze e-liquid is verkrijgbaar met 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml nicotine. In verband met de EU-wetgeving kunt u deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flessen hebben uiteraard een kindveilige dop. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik.

De PG/VG verhouding van deze vloeistoffen is 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische Glycerine. Ze zijn dus vooral geschikt voor simpele apparaten en pod systemen.

 

Over de producent

Millers is een Nederlandse merk van e-liquids, opgericht in 2014. Productie vindt plaats in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek. 

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

Nicotinesterkte

, , , ,

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

,

Hoofdsmaak

Vragen over de Millers Juice Caribbean Rum Sauce

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?