Pukka Juice Nic Salt Blaze No Ice

 3,95

Pukka Juice Nic Salt Blaze No Ice is een mix van frambozen en blauwe bessen. Deze Nic-Salts e-liquid wordt geproduceerd in het VK. Verkrijgbaar in 10ml flesjes met 50pg/50vg en 20mg/ml nicotine.

 

Op voorraad

Categorie: SKU: Pukka Juice - 11

Beschrijving

Pukka Juice Nic Salt Blaze No Ice

Pukka Juice Nic Salt Blaze No Ice is een mix van frambozen en blauwe bessen zonder toevoeging van koolada. Deze Nic-Salt e-liquid heeft een 50PG/50VG verhouding. Dat betekent dus 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische (ofwel plantaardige) Glycerine.

U kunt deze smaak bestellen met 20mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u deze e-liquids alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flessen hebben een kindveilige sluiting. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik.

 

Over Pukka Juice

Pukka Juice is een Engelse producent van fruitige smaken. Ze produceren zowel Nicotine Salts als shortfills. Hun producten hebben verschillende prijzen gewonnen bij vape beurzen in het VK.

 

Onze tips

Deze e-liquid bevat Nic-Salts. Hier kunt u meer informatie over dit soort e-liquids vinden.

We willen graag het volgende benadrukken. Met nicotine zout voelt u misschien een mildere throat-hit, maar u krijgt snel nicotine in uw lichaam. Daarom wordt het geadviseerd om geen Nic-Salts te gebruiken met sub-ohm apparaten. Deze apparaten verdampen namelijk heel veel e-liquid. Er bestaat dus de kans dat u teveel nicotine opneemt. Dit kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Nic-Salts zijn dus bedoeld voor simpele apparaten en pod systemen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of zij geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende melden. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Extra informatie

Geproduceerd in

Inhoud

E-liquid collectie

Nicotinesterkte

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

Hoofdsmaak

Nic-Salts Collectie

Vragen over de Pukka Juice Nic Salt Blaze No Ice

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?