PULP Chubby Berries

 5,90

PULP Chubby Berries smaakt naar zoete bosbessen. De PG/VG verhouding is 40%/60%. U kunt deze Franse e-liquid bestellen in 10ml flesjes.

Wissen
Categorie: SKU: Pulp - 30

PULP Chubby Berries

PULP Chubby Berries is een bosbessen smaak. Deze e-liquid van de Pulp Fat Juice Factory serie wordt geproduceerd in Frankrijk.

Deze smaak is alleen verkrijgbaar met 3mg/ml en 6mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u dus deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje treft u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik. De PG/VG verhouding van deze e-liquid is 40% Propyleenglycol  en 60% Vegetarische Glycerine. Hij is dus geschikt voor sub-ohm apparaten maar ook voor minder krachtige e-sigaretten. Hier kunt u alle andere smaken van Pulp ontdekken en bestellen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistof? Wilt u wellicht weten of deze juice geschikt is voor uw elektrische sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.