PULP Corne de Gazelle

 5,90

PULP Corne de Gazelle is een gebak met een vleugje sinaasappel. De PG/VG verhouding is 70%/30%. Deze 10ml e-liquid wordt geproduceerd in Frankrijk.

Wissen
Categorie: SKU: Pulp - 21

PULP Corne de Gazelle

Corne de Gazelle van PULP is een gebakje met een vleugje sinaasappel. Deze e-liquid van de traditionele serie van Pulp wordt geproduceerd in Frankrijk.

Deze smaak is alleen verkrijgbaar met 3mg/ml en 6mg/ml nicotine sterkte. In verband met de EU wetgeving kunt u dus deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje treft u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik. De PG/VG verhouding van deze e-liquid is 70% Propyleenglycol en 30% Vegetarische Glycerine. Hij is dus niet echt geschikt voor sub-ohm apparaten. U kunt hem wel gebruiken in minder krachtige e-sigaretten of pod systemen.

. Hier kunt u alle andere smaken van Pulp ontdekken en bestellen. Wilt u meer informatie over deze vloeistof? Wilt u wellicht weten of deze juice geschikt is voor uw elektrische sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.