PULP Lemonade on Ice

 5,90

PULP Lemonade on Ice is een citroen smaak met koolada. De PG/VG verhouding is 40%/60%. Deze e-liquid wordt geproduceerd in Frankrijk. U kunt hem bestellen in 10ml flesjes.

Wissen
Categorie: SKU: Pulp - 22

Specificaties:

Merk PULP
Geproduceerd in Frankrijk
Inhoud 10ml
Nicotinesterkte 3mg/ml, 6mg/ml
PG/VG verhouding 40%PG/60%VG
Smaakprofiel e-liquid Fruitig
Hoofdsmaak Citroen
E-liquid prijsklasse Vanaf €5,50

Beschrijving:

PULP Lemonade on Ice E-liquid

PULP Lemonade on Ice is een citroen e-liquid met koolada. Deze e-liquid van de Frost and Furious serie wordt geproduceerd in Frankrijk.

Deze smaak is alleen verkrijgbaar met 3mg/ml en 6mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u dus deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje treft u ook een bijsluiter die u dient te lezen voor gebruik. De PG/VG verhouding van deze e-liquid is 40%PG/60%VG. Hij is dus geschikt voor sub-ohm apparaten maar ook voor minder krachtige e-sigaretten. Hier kunt u alle andere smaken van Pulp ontdekken en bestellen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistof? Wilt u wellicht weten of deze juice geschikt is voor uw elektrische sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.