PULP Mozambique

 5,90

PULP Mozambique is een lichte brightleaf tabak. Deze Franse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 70%/30% en wordt verkocht in 10ml flesjes.

Wissen
Categorie: SKU: Pulp - 4

Specificaties:

Merk PULP
Geproduceerd in Frankrijk
Inhoud 10ml
Nicotinesterkte 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml, 18mg/ml
PG/VG verhouding 70%PG/30%VG
Smaakprofiel e-liquid Tabak
Hoofdsmaak Tabak
E-liquid prijsklasse Vanaf €5,50

Beschrijving:

PULP Mozambique e-liquid

PULP Mozambique is een lichte brightleaf tabak e-liquid. Deze e-liquid van de traditionele serie van Pulp wordt geproduceerd in Frankrijk.

Deze smaak is alleen verkrijgbaar met 3mg/ml en 6mg/ml nicotine sterkte. In verband met de EU wetgeving kunt u dus deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje treft u ook een bijsluiter die u dient te lezen voor gebruik. De PG/VG verhouding van deze e-liquid is 70%PG/30%VG. Hij is dus niet echt geschikt voor sub-ohm apparaten. U kunt hem wel gebruiken in minder krachtige e-sigaretten of pod systemen.

. Hier kunt u alle andere smaken van Pulp ontdekken en bestellen. Wilt u meer informatie over deze vloeistof? Wilt u wellicht weten of deze juice geschikt is voor uw elektrische sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.