PULP Peach Skin

 5,90

De Peach Skin e-liquid van Pulp brengt u de smaak van perzik met een PG/VG verhouding van 70%/30%. Deze e-liquid wordt geproduceerd in Frankrijk en wordt verkocht in 10ml flesjes.

Wissen
Categorie: SKU: Pulp - 5

Specificaties:

Merk PULP
Geproduceerd in Frankrijk
Inhoud 10ml
Nicotinesterkte 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml
PG/VG verhouding 70%PG/30%VG
Smaakprofiel e-liquid Fruitig
Hoofdsmaak Perzik
E-liquid prijsklasse Vanaf €5,50

Beschrijving:

PULP Peach Skin E-liquid

PULP Peach Skin brengt u de smaak van perzik. Deze e-liquid van de traditionele serie van Pulp wordt geproduceerd in Frankrijk.

Deze smaak is alleen verkrijgbaar met 3mg/ml en 6mg/ml nicotine sterkte. In verband met de EU wetgeving kunt u dus deze e-liquid alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flesjes hebben een kindveilige dop. In het doosje treft u ook een bijsluiter die u dient te lezen voor gebruik. De PG/VG verhouding van deze e-liquid is 70%PG/30%VG. Hij is dus niet echt geschikt voor sub-ohm apparaten. U kunt hem wel gebruiken in minder krachtige e-sigaretten of pod systemen.

. Hier kunt u alle andere smaken van Pulp ontdekken en bestellen. Wilt u meer informatie over deze vloeistof? Wilt u wellicht weten of deze juice geschikt is voor uw elektrische sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

 

 

Eigenschappen van PULP Peach Skin:

– Kant en klare e-liquid
– Geproduceerd in Frankrijk
– 70%PG/30%VG verhouding
– Verkocht in 10ml flesjes met een kindveilige dop
– Verkrijgbaar met 0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml nicotine