Simple Essentials Black Currant

 3,95

Simple Essentials Black Currant is een e-liquid met de smaak van zwarte bessen. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK. Verkrijgbaar in 10ml flesjes.

Wissen
Categorie: SKU: Simple Essentials - 16

Simple Essentials Black Currant

Simple Essentials Black Currant van Simple Vape Co. is een zwarte bessen smaak. Deze Engelse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. Dat betekent dus 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische (ofwel plantaardige) Glycerine. U kunt hem dus gebruiken in simpele e-sigaret starter-sets en open pod systemen

U kunt kiezen uit de volgende nicotine sterktes: 0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml nicotine. Hij wordt geproduceerd in het VK en u kunt hem bestellen in 10ml flesjes. Simple Essentials Blackcurrant voldoet dus aan de EU richtlijnen. In de verpakking vindt u een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik van dit product.

Hier kunt u meer lezen over de smaken van Simple Vape Co.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.