Simple Essentials Cola

 3,95

Simple Essentials Cola is een e-liquid met de smaak van cola. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK. Verkrijgbaar in 10ml flesjes.

Wissen
Categorie: SKU: Simple Essentials - 17

Specificaties:

Merk Simple Vape Co.
Nicotinesterkte 0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml, 18mg/ml
Inhoud 10ml
Geproduceerd in VK
PG/VG verhouding 50%PG/50%VG
Smaakprofiel e-liquid Drank
E-liquid prijsklasse Tot €4,-

Beschrijving:

Simple Essentials Cola

Simple Essentials Cola van Simple Vape Co. is een klassieke cola smaak. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. Hij wordt geproduceerd in het VK en u kunt hem bestellen in 10ml flesjes.U kunt hem dus gebruiken in simpele e-sigaret starter-sets en open pod systemen

U kunt kiezen uit de volgende nicotine sterktes: 0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml nicotine. Simple Essentials Cola voldoet dus aan de EU richtlijnen.  In de verpakking vindt u een bijsluiter, welke u dient te lezen voor het gebruik van dit product.

Hier kunt ook meer lezen over de smaken van Simple Vape Co.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.