Simple Essentials Cola

 3,95

Deze Cola e-liquid hoort bij de Simple Essentials lijn van het merk Simple Vape Co. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK. Verkrijgbaar in 10ml flesjes met kindveilige dop.

Wissen
Categorie: SKU: Simple Essentials - 17

Beschrijving

Simple Essentials Cola E-liquid

Simple Essentials Cola van Simple Vape Co. is een klassieke cola smaak. Deze Engelse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische (ofwel plantaardige) Glycerine. U kunt hem dus gebruiken in simpele e-sigaret starter-sets en open pod systemen

Wilt u meer informatie over deze vloeistof? Wilt u wellicht weten of deze vloeistof geschikt is voor uw esigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Simple Essentials Cola bestellen

U kunt kiezen uit verschillende nicotine sterktes: 0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml nicotine. Mocht de gewenste nicotinesterkte niet verkrijgbaar zijn, kunt u twee verschillende flesjes bestellen en de inhoud mengen. U kunt bijvoorbeeld 10ml met 18mg/ml en 10ml nicotinevrije vloeistof mengen en goed schudden. U krijgt dan 20ml e-liquid met 9mg/ml nicotine.

 

Over de producent

De producent van deze e-liquids is het Engelse bedrijf Simple Vape Co., dat trouwens ook de Nic Salts van SOLT maakt.

 

Simple Essentials en veiligheid

Deze Simple Essentials e-liquid voldoet aan de huidige regelgeving. De flesjes bevatten 10ml e-liquid en zijn voorzien van een kindveilige sluiting. In de verpakking vindt u een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik van dit product in een e-sigaret.

 

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Nicotinesterkte

, , , ,

Inhoud

Geproduceerd in

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

Freebase E-liquid Collectie

Vragen over de Simple Essentials Cola

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?

Gebruiksaanwijzing voor Simple Essentials Cola

In de verpakking treft u een bijsluiter, welke dient als handleiding voor juist gebruik van deze e-liquid in uw esigaret.