Simple Essentials Cream Tobacco

 3,95

Simple Essentials Cream Tobacco is een romige e-liquid met tabak smaak. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het VK. Verkrijgbaar in 10ml flesjes, met een kindveilige dop.

Wissen
Categorie: SKU: Simple Essentials - 19

Specificaties:

Merk Simple Vape Co.
Nicotinesterkte 0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml, 18mg/ml
Inhoud 10ml
Geproduceerd in VK
PG/VG verhouding 50%PG/50%VG
Smaakprofiel e-liquid Tabak
Hoofdsmaak Tabak
E-liquid prijsklasse Tot €4,-

Beschrijving:

Simple Essentials Cream Tobacco

Simple Essentials Cream Tobacco is een romige e-liquid met tabak smaak. Deze e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. U kunt hem dus gebruiken in simpele e-sigaret starter-sets en open pod systemen. Simple Vape Co. produceert Cream Tobacco in het Verenigd Koninkrijk.

U kunt hem bestellen in 10ml flesjes met een kindveilige dop. Verder kunt u kiezen uit de volgende nicotine sterktes: 0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml nicotine. In de verpakking vindt u een bijsluiter, welke u dient te lezen voor het gebruik van dit product.

Hier kunt ook meer lezen over de smaken van Simple Vape Co.

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.