Simple Essentials Cream Tobacco

 3,95

Simple Essentials Cream Tobacco e-liquid is een romige vloeistof met tabak smaak. Deze 50%PG/50%VG e-liquid wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Categorie: SKU: Simple Essentials - 19

Beschrijving

Simple Essentials Cream Tobacco

Simple Essentials Cream Tobacco is een romige e-liquid met tabak smaak. Deze Engelse vloeistof heeft een PG/VG verhouding van 50PG/50VG. Dat betekent dus 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische (ofwel plantaardige) Glycerine. U kunt hem dus gebruiken in simpele e-sigaret starter-sets en open pod systemen

U kunt kiezen uit de volgende nicotine sterktes: 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml nicotine. Hij wordt geproduceerd in het VK en u kunt hem bestellen in 10ml flesjes. Cream Tobacco voldoet dus aan de EU richtlijnen. In de verpakking vindt u een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik van dit product.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of deze vloeistoffen geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Nicotinesterkte

, , , ,

Inhoud

10ml

Geproduceerd in

PG/VG verhouding

Smaakprofiel e-liquid

Hoofdsmaak

Vragen over de Simple Essentials Cream Tobacco

Er zijn over dit product nog geen vragen gesteld. Bent u de eerste?