Simple Essentials Deluxe Tobacco

 3,95

De Simple Essentials Deluxe Tobacco e-liquid van Simple Vape Co. is een tabak smaak met een vleugje karamel. Deze 50%PG /50%VG vloeistof wordt geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. U kunt deze smaak bestellen in 10ml flesjes met verschillende nicotine sterktes.

Wissen
Categorie: SKU: Simple Essentials - 6

Beschrijving

Simple Essentials Deluxe Tobacco e-liquid

Simple Essentials Deluxe Tobacco van Simple Vape Co. is een tabak met een vleugje karamel. Deze Engelse e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische (ofwel plantaardige) Glycerine. U kunt hem dus gebruiken in simpele e-sigaret starter-sets en open pod systemen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistof? Wilt u wellicht weten of deze vloeistof geschikt is voor uw esigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Simple Essentials Deluxe Tobacco bestellen

U kunt kiezen uit verschillende nicotine sterktes: 0mg/ml, 3mg/ml, 6mg/ml, 12mg/ml en 18mg/ml nicotine. Mocht de gewenste nicotinesterkte niet verkrijgbaar zijn, kunt u twee verschillende flesjes bestellen en de inhoud mengen. U kunt bijvoorbeeld 10ml met 18mg/ml en 10ml nicotinevrije vloeistof mengen en goed schudden. U krijgt dan 20ml e-liquid met 9mg/ml nicotine.

 

Simple Essentials en veiligheid

Deze Simple Essentials e-liquid van het merk Simple Vape Co voldoet aan de huidige regelgeving. De flesjes bevatten 10ml e-liquid en zijn voorzien van een kindveilige sluiting. In de verpakking vindt u een bijsluiter, welke u dient te lezen alvorens het gebruik van dit product in een e-sigaret.

 

Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende benadrukken. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.

Extra informatie

Merk

E-liquid collectie

Geproduceerd in

Inhoud

Nicotinesterkte

, , , ,

PG/VG verhouding

Hoofdsmaak

Vragen over de Simple Essentials Deluxe Tobacco

Is deze e-liquid geschikt voor alle soorten e-smokers?

Door de 50PG en 50VG mix is deze liquid vooral geschikt voor simpele apparaten en pod systemen.

Heeft u een andere vraag? Gebruik dan het formulier om contact met onze klantenservice op te nemen.

Gebruiksaanwijzing voor Simple Essentials Deluxe Tobacco

In de verpakking treft u een informatieve bijsluiter, welke dient als handleiding voor het juiste gebruik van deze e-liquid in uw esigaret.