SOLT Tobacco

 4,95

SOLT Tobacco is een romige tabak smaak. Deze Nicotine Salts e-liquid uit het Verenigd Koninkrijk heeft een verhouding van 50%PG/50%VG. Verkrijgbaar in 10ml flesjes met 20mg/ml nic salts..

Op voorraad

Categorie: SKU: SOLT - 1

SOLT Tobacco

SOLT Tobacco is een romige tabak smaak. Deze Nic-Salt e-liquid heeft een PG/VG verhouding van 50%PG/50%VG. Dat betekent dus 50% Propyleenglycol en 50% Vegetarische Glycerine. U kunt hem bestellen met 20mg/ml nicotine. In verband met de EU wetgeving kunt u deze e-liquids alleen in 10ml flesjes kopen. Deze flessen hebben een kindveilige sluiting. In het doosje vindt u ook een bijsluiter die u dient te lezen alvorens het gebruik. 

SOLT eLiquid is een merk van de Britse producent SVC Labs. Ze waren een van de eerste Engelse producenten van Nicotine SaltsHier kunt u meer informatie vinden over Nic-Salts.

 

Onze tips

We willen graag het volgende benadrukken. Met nicotine zout voelt u misschien geen throat-hit, maar u krijgt snel nicotine in uw bloed. Daarom wordt het geadviseerd om geen Nic-Salts te gebruiken met sub-ohm apparaten. Deze apparaten verdampen namelijk heel veel e-liquid. Er bestaat dus de kans dat u teveel nicotine opneemt. Dit kan leiden tot hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid. Nic-Salts zijn dus bedoeld voor simpele apparaten en pod systemen.

Wilt u meer informatie over deze vloeistoffen? Wilt u wellicht weten of zij geschikt zijn voor uw e-sigaret? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

E-liquid Veiligheidswaarschuwing

Dit product bevat de zeer verslavende stof nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers. Deze waarschuwing is van toepassing op alle nicotine-houdende vloeistoffen.

Verder willen wij ook het volgende melden. Dit product is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar, niet-rokers, zwangere of borstvoedende vrouwen, personen met een allergie voor nicotinehoudende producten of personen met hart- en/of vaatziekten. Dit product is een alternatief voor het roken van tabak.